2011. március 25., péntek

2011. március 19

Ma két helyszínen is énekeltünk

Az első koncertünk Dunaújvárosban volt. A felkészülésre szánt időnk nagyon gyorsan elrepült. „Ezt a dalt még egyszer a közepétől… Erre a belépésre nagyon kell figyelned! Álljunk be a színpadra! Vicus, gyere, a helyi tv-nek kellene interjút adni az ADRA nevében! Hűha, már itt is vannak a vendégek! Gyertek egy közös imára és kezdjük!”
Mire elkezdődött a koncert a Művelődési Központ nagyterme teljesen megtelt. A koncert kedvezményezettjei, a gyermekek is ott ültek a nézőtéren és tátott szájjal hallgatták az énekeket, vagy éppen együtt énekeltek a kórussal. :o) Minden gyermek a koncert végén, az ADRA jóvoltából egy-egy apró édességet kapott, a nagycsaládosok pedig két-két hatalmas ajándéktáskával távozhattak.

A következő koncert helyszíne Mezőszilas volt. A helyi református templomban már nem először énekeltünk, és nagyon szívesen jövünk ide vissza! J Hogy mi lehet a hely varázsa? Talán a templom több százéves múltja, ami egy kicsit minket is magával ragad… vagy maga a tudat, hogy egy templomban dicsérhetjük Istent és így mi is egy kicsit közelebb lehetünk Hozzá… vagy a gyönyörű akusztika… vagy a helyiek kedvessége és mosolya… vagy ez így mind együtt… Aki ott volt, az tudja! Aki nem volt ott, az jöjjön el legközelebb! Ígérjük, még visszatérünk!
Márti

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése