2011. október 5., szerda

Énekeljünk JÁTSZÓTERET!

2011. szeptember 24-én, szombaton egy közeli városban énekeltünk, Mendén. Bár az új CD-nk próbái és felvételei teljes erővel folynak mégis boldogan mondtunk igent erre az újabb felkérésre. Természetesen ez is jótékonysági koncert volt, nem is akármilyen! :) A befolyt adományok egy mendei játszótér felépítésének első lépéseinek költségeit fedezték, a gyermekek legnagyobb örömére. :o)

Mendén korábban – a Polgármester Úr elmondása szerint – még nem szólalt meg a GOSPEL, úgyhogy nagyon örültünk neki, hogy ezt a műfajt, a jó hírt, Isten „megénekelt szeretetét” mi mutathattuk be először a vendégeknek. A dalaink természetesen most sem szólhattak másról, mint Isten csodálatos kegyelméről és szeretetéről!

Jó volt látni a közönség soraiban a csillogó szemű gyerekeket is, akik gondoskodtak koncert közben is mindenről. Ha kellett, akkor Dáninak segítettek a sorok közül vezényelni, vagy éppen segítettek „eltüntetni” néhány süti-vásáros édességet. :)

Talán nem mindenkit az hozott el a koncertre, hogy Isten gondviseléséről halljon, mégis hisszük, hogy senki se távozott anélkül, hogy magával ne vitte volna a szívében énekeink egy-egy sorát. Bízunk benne, hogy valóra válnak az ének szavai, és a felépülő játszótér mindig emlékeztet majd mindnyájunkat:

„Nem tévedhetsz el, ha csak benne bízol,
erőt ad az Úr, ha döntened kell.

Megvigasztal majd, ha elfáradnál.
Ő nem hagy egyedül, Ő a legjobb barát.”

Legyen így! :-)